Ring +45 30 50 00 31 eller mail@food-energy.dk

Slagteren fra Hallegaard

Jørgen Christensen kan sine pølser. Gamle og kreative opskrifter – og som i gamle dage med naturtarm, uden farve- og tilsætningstoffer.

 

Den gamle bondegård langt, langt ude på landet i Lyrsby er rammen om både slagteri og gårdbutik.

Det bedste kød, de bedste idéer, de bedste opskrifter, det bedste håndværk. 30 tons håndlavede pølser bliver det til om året.

Hallegårdsspegepølse, lakridsspegepølse, timianspegepølse, fennikelspegepølse, tomat-basilikumspegepølse, chorizospegepølse, grøn madagaskar-spegepølse, Rita-pølse, Fru Larsen, Spegelars. Og senest en spansk inspireret tørret og røget skinke, der har hængt til tørre i to år i en gammel bunker midt i bornholmernes store skov.

Jørgen Christensen er tildelt følgende udmærkelser
⋅ Chevalier i Gastronomi fra Federation Cuisiner Exclusive d’Europe.
⋅ Hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi

 

WWW