Ring +45 30 50 00 31 eller mail@food-energy.dk

En hyldest til sommeren

Økologisk saft og most, Med smag. Med kvalitet. Rendyrket. Et projekt som samtidig skaber jobs til socialt udsatte. 


Velkommen til Bornholms Mosteri. Velkommen til en ambition om endnu mere økologisk saft og most på de danske spiseborde.

Elstar, Holsteiner Cox, Ingrid Marie. Jona Gold. Fynske vinrabarber.  Hyldeblomst. Hindbær. Solbær. Stikkelsbær. Tranebær og appelsin.

Bag Bornholms Mosteri står blandt andet Rasmus Kofoed og Nicolai Nørregaard – der også fungerer som henholdvis sommelier og køkkenchef i restaurant Kadeau.

Æbler er primært høstet på de danske øer – heriblandt på Bornholm. Vinrabarberne har rødder på Fyn. Bær og blomster plukkes i det øvrige Danmark og vore nærmeste nabolande. Vores bornholmske æbler er ikke økocertificeret, men bliver ikke sprøjtet. 

Bornholms Mosteri har en ambition om at blive selvforsynende med bornholmske bær og æbler.

Firmaets dna er ansvar. Over halvdelen af medarbejderstaben består af psykisk sårbare borgere. Bornholms Mosteri hakker, snitter, presser, kvaser, koger, tapper med et minimum af sukker og tilsætningsstoffer.

WWW